Sparkonto

Med ett sparkonto där du regelbundet lägger undan pengar varje månad kan du spara ihop till dina drömmar och slippa låna pengar. I tider då ekonomin och börserna går dåligt blir ett sparkonto extra bra. Ser du till att ha ett sparkonto med hög sparränta så är det många gånger bättre än att sätta pengarna i fonder som minskar i värde.

Många är vi som de senaste åren lärt oss att bankernas sparkonton knappast bjuder på några sparräntor att jubla över. Här ska man dock skilja på bank och bank. Vid sidan av de traditionella bankerna har det poppat upp såväl renodlade internetbanker som banker kopplade till matvarukedjor och försäkringsbolag. Denna nyare form av banker erbjuder oftast en avsevärt bättre sparränta när du öppnar ett sparkonto och kan därför vara värda att kolla upp.

I och med detta har det blivit allt vanligare att man inte bara är knuten till en enda bank utan ofta flera. Man har exempelvis lönekonto, billån och bolån i en bank och ett sparkonto i en annan. På så vis får man ut mesta möjliga av sitt sparande.

Följande aktörer rekommenderas för sparkonto:

Erbjuder sparkonto med hög ränta och utan avgifter! Läs mer »
Sparkonto med Sveriges högsta sparränta - Du får högre ränta ju längre du binder dina pengar! Läs mer »

Topplista - Långivare


Låna pengar från någon du litar på! Var med och rösta du också »

Våra besökare rekommenderar:

1.Freedom FinanceLäs mer »
2.Ikano BankLäs mer »
3.ICA BankenLäs mer »
4.Marginalen BankLäs mer »
5.MonettiLäs mer »
6.LendoLäs mer »
7.Akelius Spar ABLäs mer »