Freedom Finance


Freedom Finance är ingen traditionell långivare. De är istället helt fristående och förmedlar lån till de flesta långivare på marknaden. Målet är alltid att hitta det bästa lånet för just dig baserat på din situation. Då det ofta handlar om stora belopp när man pratar om privatlån och bolån så lägger de också stor vikt vid en personlig kontakt. Därför får du alltid prata med en erfaren lånehandläggare som du kan diskutera din ekonomi och dina önskemål med. Detta gäller oavsett om du ansöker via Internet eller via telefon.

Privatlån

Med Freedom Finance kan du få ett kontantlån på upp till 500 000 kr utan säkerhet. Återbetalningstiden väljer du själv - från 1 till 15 år - och du har pengarna i handen inom ett par dagar. Räntan varierar beroende på långivare men målet är naturligtvis alltid att få så bra villkor som möjligt. För att kunna få hjälp av Freedom Finance med att låna pengar måste du ha fyllt 18 år och du ska ha en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Ansök om privatlån hos Freedom Finance »

Telefonlån

Du kan också kontakta Freedom Finance direkt på telefon, oavsett om du vill ansöka direkt om telefonlån eller om du har andra frågor och funderingar. Du når deras kompetenta handläggare på 0431-45 72 31.

Topplista - Långivare


Låna pengar från någon du litar på! Var med och rösta du också »

Våra besökare rekommenderar:

1.Freedom FinanceLäs mer »
2.ICA BankenLäs mer »
3.Marginalen BankLäs mer »
4.SEBLäs mer »
5.MonettiLäs mer »
6.LendoLäs mer »
7.4SparLäs mer »