Låna pengar

Att låna pengar är ofta ett stort steg i en människas liv. Kanske rör det sig om ett lån på miljontals kronor för en bostad, ett lån till första bilen eller kanske en mindre summa för att få semestern att gå runt. Oavsett storlek och ändamål vill vi ändå känna oss trygga i vårt val av långivare och veta att det inte kommer några skyhöga räntor eller dolda villkor som uppdagas med tiden.

Traditionellt sett har ett banklån varit det självklara valet när man ska låna pengar. På senare tid har det dock blivit allt vanligare med andra typer av långivare. Många letar på nätet för att hitta billiga lån och andra är i behov av ett lån utan säkerhet eller att få ett lån trots betalningsanmärkning.

Den första riktigt stora varianten som kom var telefonlån. Man kunde då (och kan fortfarande!) enkelt ringa och lämna en låneansökan via telefon och därmed slippa långa köer på trånga bankkontor. Många marknadsförde också sina lån med att man inte behövde uppge till vad man behövde pengarna och det hela blev enklare och mindre jobbigt.

Den senaste trenden för att låna pengar är mobillån och SMS-lån. Med några knapptryckningar på mobiltelefonen kan man nu få ett snabblån på några tusenlappar som sätts direkt in på det egna kontot. Enklare kan det inte bli! Denna variant är dock inte ämnad för större lån som fortfarande kräver mer administration.

Följande långivare rekommenderas om du ska låna pengar:

Oberoende låneförmedlare som hittar det bästa lånet och de bäsa villkoren för just dig. Läs mer »
Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet och utan avgifter. Ansök via internet och få svar direkt. Läs mer »
Snabbt besked och inga dolda avgifter. Även för dig som har betalningsanmärkningar. Läs mer »

Topplista - Långivare


Låna pengar från någon du litar på! Var med och rösta du också »

Våra besökare rekommenderar:

1.Freedom FinanceLäs mer »
2.ICA BankenLäs mer »
3.Marginalen BankLäs mer »
4.SEBLäs mer »
5.MonettiLäs mer »
6.LendoLäs mer »
7.4SparLäs mer »