Snabba pengar

Uttrycket snabba pengar har ofta en dålig klang och uppfattas som något negativt. Ofta förknippas begreppet med kriminella handlingar eller spel om pengar. Det finns dock en positiv sida av begreppet också när det handlar om lån från någon av de stora och seriösa långivarna på marknaden.

Det har blivit allt vanligare att erbjuda snabba pengar via mer moderna kanaler än traditionella banklån. Något som kommit starkt bara den senaste tiden är så kallade sms-lån eller mobillån. På bara några minuter kan man få en mindre summa pengar insatt på sitt bankkonto. Andra former av snabblån kan ske via exempelvis Internetlån eller telefonlån.

En viktig sak att tänka på när man är i behov av snabba pengar är att kontrollera de vilkor som erbjuds. De flesta lån som inte går via en traditionell bank har sämre villkor i form av korta återbetalningstider och/eller höga räntor och avgifter. Är man i behov av att låna pengar snabbt får man ofta räkna med en högre kostnad. Många anser dock att detta är helt okej eftersom man har ett behov av snabba pengar som då tillgodoses av långivaren.

Följande långivare rekommenderas för snabba pengar:

SMS-lån, telefonlån och internetlån. Ansök före kl 13 och ha pengarna redan på eftermiddagen. Läs mer »
Låna upp till 350 000 kr utan säkerhet och utan avgifter. Ansök via internet och få svar direkt. Läs mer »
Snabbt besked och inga dolda avgifter. Även för dig som har betalningsanmärkningar. Läs mer »

Topplista - Långivare


Låna pengar från någon du litar på! Var med och rösta du också »

Våra besökare rekommenderar:

1.Freedom FinanceLäs mer »
2.ICA BankenLäs mer »
3.Marginalen BankLäs mer »
4.SEBLäs mer »
5.MonettiLäs mer »
6.LendoLäs mer »
7.4SparLäs mer »