Ikano Bank


Ikano Bank grundades 1995 och har sitt huvudkontor i Älmhult. Det många inte vet är att ägarna bakom Ikano Bank är familjen Kamprad, också ägare av IKEA. Tanken bakom de båda bolagen är densamma: att ge de "många människorna" ett bra alternativ.

Ikano Bank har ett flertal intressanta alternativ för dig som behöver låna pengar. Räntan - som alltid är en av marknadens lägsta - sätts individuellt utifrån bland annat inkomst och det belopp du lånar. Det som skiljer Ikano Bank från många andra långivare är att de trots en låg ränta inte lägger på massa avgifter. De har ingen uppläggningsavgift och om du betalar via autogiro tillkommer inte heller någon aviavgift!

Banklån

Med Ikano Bank banklån kan du låna 10 000 - 350 000 utan säkerhet. Tack vare enkel ansökan via Internet så kan du snabbt fylla i alla uppgifter hemma - när du har tid. Du får ett lånelöfte direkt och pengarna betalas ut till ditt bankkonto redan inom 2-3 bankdagar (detta eftersom de noga kontrollerar att bankkontot tillhör dig så pengarna hamnar rätt).

Ikano Bank – snabbt svar och inga avgifter »

Billån

Ikano Bank erbjuder också billån, oavsett om du köper hos en bilhandlare eller privat. När du tecknar ett billån får du också med en rad andra tjänster på köpet. Du kan ex få en gratis värdering av bilen (med eller utan registreringsnummer) och du får också halva priset på Bilprovningens bildiagnos för att testa bilens kondition. Eller vad sägs om rallykartläsaren Tina Thörners bilköparguide? Där kan du läsa hennes bästa tips för att göra en bra bilaffär.

Ansök om billån hos Ikano Bank »

Sparkonto

Vill du hellre starta ett förmånligt sparande? Ikano Bank erbjuder flera olika typer av sparkonton, utan avgifter och alla med hög ränta!

Ikano sparkonto - Spara tryggt hos oss! »

Kreditkort

Ikano Bank erbjuder också ett förmånligt kreditkort - självklart utan årsavgift. Du får dessutom massor av rabatter kopplade till kortet. Utöver en fast rabatt hos restauranger och bensinstationer så finns även en speciell månadsrabatt på allt från leksaker och inredning till kläder, byggvaror och elektronik.

Ansök om Ikano Kort »

Topplista - Långivare


Låna pengar från någon du litar på! Var med och rösta du också »

Våra besökare rekommenderar:

1.Freedom FinanceLäs mer »
2.ICA BankenLäs mer »
3.Marginalen BankLäs mer »
4.SEBLäs mer »
5.MonettiLäs mer »
6.LendoLäs mer »
7.4SparLäs mer »